...

OE, OEM en Aftermarket vrachtwagen onderdelen

Alles wat je moet weten over OE, OEM en Aftermarket vrachtwagen onderdelen voor je volgende aankoop.

Wat is een OE (Original Equipment) onderdeel

Dit zijn onderdelen die geproduceerd zijn door de originele fabrikant van het voertuig of een door hen erkende leverancier. OE-onderdelen zijn precies dezelfde onderdelen die zijn gebruikt bij de fabricage van de vrachtwagens. Ze worden meestal verkocht via de dealer van het voertuigmerk en zijn vaak van de hoogste kwaliteit, maar ook het duurst.

Wat is een OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdeel

Deze onderdelen worden gemaakt door een fabrikant die onderdelen levert aan de fabrikant van het voertuig, maar ze worden niet altijd door de fabrikant zelf geproduceerd. OEM-onderdelen zijn van vergelijkbare kwaliteit als OE-onderdelen, maar worden aangeboden tegen lagere prijzen. Ze zijn verkrijgbaar bij dealers en geselecteerde leveranciers.

Wat is een aftermarket onderdeel

Dit zijn onderdelen die niet worden geproduceerd door de originele fabrikant van het voertuig. Ze worden vervaardigd door externe fabrikanten en zijn verkrijgbaar nadat het voertuig op de markt is gebracht. Aftermarket-onderdelen zijn, afhankelijk van de fabrikant, vaak van minder hoge kwaliteit en zijn goedkoper dan OE- en OEM-onderdelen. Deze onderdelen worden verkocht door onafhankelijke leveranciers, online retailers en auto- en truckshops die gespecialiseerd zijn in het namaken van vervangende onderdelen.

Onze onderdelen

Bij Nebim Truck Parts vind je een breed scala aan onderdelen voor Volvo en Renault vrachtwagens, waaronder gebruikte originele onderdelen, nieuwe OEM en aftermarket-onderdelen. We bieden deze diversiteit aan om aan verschillende behoeften te voldoen en om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten.

Onze gebruikte originele onderdelen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn zorgvuldig geïnspecteerd om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen.

Daarnaast bieden we ook Oem en aftermarket-onderdelen aan, die een voordeliger alternatief kunnen zijn zonder echt in te leveren op kwaliteit en prestaties. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste onderdelen voor jouw vrachtwagen, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.

Warenkorb
Nach oben scrollen

bevor Sie gehen...

Sie möchten als Erster einen Rabatt erhalten?

Dann melden Sie sich für unseren Newsletter an und erhalten Sie als Erster Informationen über Angebote und neue Teile.

Sie können sich jederzeit wieder abmelden.