...

AdBlue-onderdelen voor je vrachtwagen

Het goed functioneren van het AdBlue-systeem in je vrachtwagen is essentieel voor het behalen van de strenge emissienormen van vandaag. Om ervoor te zorgen dat jouw truck optimaal blijft presteren en aan deze normen voldoet, is het belangrijk om regelmatig de AdBlue-onderdelen te controleren en indien nodig te vervangen.

Wat is AdBlue

AdBlue is een additief dat wordt gebruikt in dieselmotoren om schadelijke stikstofoxiden (NOx) om te zetten in onschadelijke stoffen zoals stikstof en waterdamp. Dit proces vindt plaats in de SCR-katalysator (Selective Catalytic Reduction) en is cruciaal voor het verminderen van de uitstoot van vervuilende stoffen. AdBlue is een mix van ureum en gedemineraliseerd water en wordt opgeslagen in een aparte tank in je vrachtwagen.

Kun je zonder AdBlue rijden

Nee, het is niet mogelijk om zonder AdBlue te rijden in vrachtwagens die zijn uitgerust met een SCR-systeem. Als de AdBlue-tank leeg is of het systeem niet goed functioneert, zal de motorvermogen worden beperkt en zal de truck uiteindelijk niet meer kunnen starten. Dit is een veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat voertuigen altijd aan de emissienormen blijven voldoen.

Bekijk onze kwalitatieve AdBlue-onderdelen

Bij Nebim Truck Parts bieden we een breed scala aan kwalitatieve gebruikte en nieuwe aftermarket AdBlue-onderdelen. Onze onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat jouw truck altijd betrouwbaar en efficiënt blijft rijden, terwijl je tegelijkertijd aan alle milieueisen voldoet.

Koszyk
Przewiń do góry

zanim pójdziesz...

Być pierwszym, który otrzyma zniżkę?

Następnie zapisz się do naszego newslettera i jako pierwszy otrzymuj informacje o ofertach i nowych częściach.

Użytkownik może zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.