...

De truck shop voor onderdelen en accessoires: Nebim Truck Parts

Of je nu op zoek bent naar onderdelen, accessoires voor je vrachtwagen, of professioneel advies, wij staan klaar om je te helpen. Ontdek waarom Nebim Truck Parts jouw ideale truck shop is.

Waarom kiezen voor onze truck shop?

Uitgebreid assortiment van truck onderdelen

Bij Nebim Truck Parts vind je een breed assortiment van meer dan 30.000 Volvo en Renault truck onderdelen. Van motoronderdelen tot verlichting, en van hydraulieksystemen tot accessoires, wij hebben alles wat je nodig hebt om je vrachtwagen in topconditie te houden.

Kwalitatieve en betrouwbare onderdelen

Wij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen voor al onze vrachtwagenonderdelen. Onze gebruikte en aftermarket onderdelen zijn zorgvuldig gecontroleerd, geselecteerd en van hoge kwaliteit.

Snelle levering en efficiënte service

Wij begrijpen dat tijd geld is in de transportsector. Daarom streven we ernaar om je bestelling snel te verwerken en te leveren, zodat je vrachtwagens snel weer de weg op kunnen.

Vóór 16:00 uur besteld = morgen geleverd in Nederland en België.

Wat maakt ons uniek?

Persoonlijk advies en service

Bij Nebim Truck Parts geloven we in het belang van persoonlijke service. Ons team van deskundige experts staan klaar om je te helpen met advies op maat. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste (OEM) onderdeelnummer of om advies, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt om je vrachtwagen optimaal te laten presteren.

Eenvoudig bestellen via onze webshop

Onze webshop is ontworpen voor gebruiksgemak. Je vindt snel het onderdeel dat je nodig hebt met onze handige zoekfunctie. Met een paar klikken kun je je bestelling plaatsen en veilig afrekenen.

Nebim Truck Parts is meer dan alleen een truck shop

Wij zijn jouw partner in het onderhouden en optimaliseren van je vrachtwagen(s). Of je nu een kleine zelfstandige bent of een groot transportbedrijf, wij hebben de expertise en producten om aan jouw behoeften te voldoen. Bekijk vandaag nog ons uitgebreide assortiment en ervaar zelf waarom Nebim Truck Parts de nummer één keuze is voor Volvo en Renault truckonderdelen en accessoires.

Winkelwagen
Scroll naar boven

voor je gaat...

Als eerste korting ontvangen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over aanbiedingen en nieuwe onderdelen.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.